Bok

NY Roman: “Odlaren från Ingermanland”

“Odlaren från Ingermanland” 308 s., är en spännande berättelse om kärlek, mod, tro och mirakel. En blandning av historisk realism och fiktion från 1875-1939, delvis byggd på några av mina förfäders historia, och utspelas i Ingermanland, Helsingfors, Stockholm och ett av de värsta Gulaglägren i Sibirien. Om ett glömt folk och ett glömt folkmord.

Det vackra omslaget/illustration har Tone Bremnes Vandemir gjort.
Pris: kr. 250,- (+ evt porto) var av 50,- pr bok går till Ingermanlandshjälpen (åldringsvård m.m.). Kan betalas med vipps/swish eller kontant.
Boken finns på adlibris.com, men då får Ingermanlandshjälpen 0,- og forfattaren kun 20,-, så köp gärna privat.

Åndenes Rike
P1000713SISTE NYTT: Det største forlaget i Finland, WSOY,  gir ut boken på finsk til høsten – hurra!

Kom ut som hovedbok i bokklubben Energica november
2013, CappelenDamm.

Første opplaget på 4.500 eksemplar solgte slutt i november, og forlaget trykket opp 1.000 nye eksemplar 🙂

Er også utgitt på svensk i 2012, og kan kjøpes på:
www.bokus.com , www.bokia.se og www.adlibris.com

Dette er en bok for deg som er nysgjerrig på åndeverdenen og hvordan vi kan utvikles mediumistisk og åndelig, og som lurer på hvem du er og hva du egentlig gjør her på jorden. Åndenes rike er en usminket og ærlig beskrivelse av fallgruber og høydepunkter man kan støte på når man samarbeider med åndeverdenen.

Lær hvordan energien fra vann og jord kan forbedre din helse, hvor viktige de geometriske formene er, hvordan vi påvirkes av dem, og hvordan ”tilgivelsespallen” kan lege gamle sår.

P1000716Boken inneholder mange tips og enkle øvelser som alle kan utføre, samt kanalisert materiale fra åndeverdenen om vår alles fremtid. Vi håper og ønsker at boken kan inspirere deg til å forbedre din fysiske, psykiske og åndelige helse.
Forfatterne Tuula Partanen og jeg Annika Radløv er to kvinner som lærte å kjenne hverandre i 1995, og som fra 2004 begynte å utvikle et dypt vennskap.
Begge har vi hatt opplevelser i barndommen som på forskjellig vis har gjort oss følsomme overfor energier. Begge har vi finsk/ingermanlandsk opphav, og begge er vi akupunktører og qigonginstruktører. Boken initiertes av åndene, og er et samarbeidsprosjekt.
Jeg har ført pennen om våre historier og kanalisert i skrift, og Tuula har kanalisert muntlig både i transe og ved full bevissthet. Vår utvikling viser at veiene er forskjellige. Ingen vei er bedre eller dårligere enn noen annen.
Naturligvis er vi fortsatt på vei og er uendelig takknemlige for åndeverdens tillit, og føler stor ydmykhet for å få dette budskapet utgitt.
Vi håper at du som leser, gjennom våre erfaringer, vil få kunnskap og innblikk i en annen dimensjon. En dimensjon som ikke synes med det blotte øyet (i alle fall ikke for de fleste), men som like fullt eksisterer side ved side med den materielle verden.